luni, 31 decembrie 2012

LA MULTI ANI.....2013 !!!!!

Mai este putin pana trecem in noul an si vroiam sa va urez un an nou cat mai fericiiiittttt si bogaaaaattt. Sa aveti tot ce va doriti si sa ne fie cat mai usor :P
 
 
Sa aveti parte de tot binele din lume si sa vi se implineasca toate visele in noul an. Sa fie un an cat mai bun. Si sa ne vedem la anul cu bine !!!! 

 
 
LA MULTI ANI 2013 !!!!!!!
 
 
Va pup :* :* :*

vineri, 28 decembrie 2012

Am nevoie de-o...caciula

Imi doresc foarte mult in iarna asta, sa-mi cumpar o caciula, asta dupa ce am vazut o gramada de modele frumoase pe Lookbook.nu ( ca aici, aici si aici ), asa ca am dat o tura virtuala si uite ce am gasit pe Asos:

                                      Image 1 of ASOS Mix Knit Cable Boyfriend Beanie With Pom

Image 1 of ASOS Cable Pom Beanie

Image 1 of ASOS Chunky Mixed Knit Boyfriend Beanie

Image 1 of ASOS Two Tone Textured Pom Beanie

Image 1 of ASOS Rib Boyfriend Beanie

Cam acestea ar fi sub 10 euro, sunt cateva modele foarte dragute si peste aceasta suma, insa nu as fi dispusa sa dau atatia bani pe o caciula, asa ca nu le-am mai luat in calcul. Cu exceptia ultimului model, toate sunt la reducere, insa nu sunt chiar asa de ieftine. Preferatele mele sunt prima si ultima. 

Voua care va place cel mai mult? Aveti idei unde as putea sa gasesc caciulite dragute si mai ieftine?


                                     

sâmbătă, 15 decembrie 2012

MUA Lip Boom - REVIEW

Mi-am cumparat acest ruj/luciu impreuna cu paleta Poptastic si cu cele doua farduri mono. Am vazut cate review-uri pe youtube la acest produs si era foarte laudat. Il gasiti AICI.

 
Produsul vine intr-un blister, pe care este descris cum ca acest ruj la un capat si luciu la celalalt capat, imi va da buzelor un aspect de volum :P
 
Culoarea aleasa de mine se numeste OMG si este un coral mai deschis. Costa 3 lire pe site si sunt destule culori si abia m-am hotarat la culoarea aceasta :P
 
 
 

 Dupa cum am mai spus, produsul are doua capete, la un capat este rujul mat care este cremos, iar la celalalt capat un luciu foarte sclipicios, dar sclipiciul este finut.
















Puncte pozitive :
- rujul mat si cremos
- nu se strange
- pret mic
- miroase bine

Puncte negative:
- nu rezista prea mult nici luciul, nici rujul
- daca folosesc luciul peste ruj, asa cum se recomanda, se ia tot rujul
- luciul pare destul de pigmentat in tub, dar pe buze e cam incolor





Daca le folosesc separat sunt destul de ok, rujul imi place destul de mult, desi nu rezista prea mult.
Pe ambalaj mi se recomanda sa folosesc si luciul peste ruj, dar am incercat si nu arata prea bine pentru ca se intinde tot rujul si aspectul este foarte inestetic.
 

Luciul nu mi se pare cine stie ce, nu sunt prea incantata de el, deci sunt sigura ca nu o sa il folosesc prea des, dar rujul imi place, mi se potriveste culoarea. Sincer ma asteptam la mai mult, la cata reclama are si este creat si de Alexandra Burke.
 
 
Voi l-ati incercat?
Cum vi se pare?
 
Va pup :*:*                                                             
                                                                                            
 




 


miercuri, 12 decembrie 2012

Tag - Le Parfume

Am primit aceste tag foarte interesant de la scumpa de Simona, referitor la parfumul preferat. Eu nu am asa de multe parfumuri, majoritatea de la Oriflame, pentru ca nu am o pasiune asa mare pentru parfumuri, dar am   cateva preferate.





1.Care parfum l-ai recumpara la nesfarsit?

Versace - Jeans Couture Woman varianta roz, pe care l-ati vazut si la preferatele lunii. De fiecare data cand il folosesc imi da o stare de bine si parca ma inveseleste. Imi place foarte mult, dar din pacate nu prea se mai gaseste. L-am mai gasit doar pe cateva site-uri straine si parca nu am curajul sa imi comand de acolo :P Deocamdata mai am putin in el si incerc sa nu-l consum pe tot pana nu imi cumpar altul.



2.Cate parfumuri ai?(aproximativ)

Cred ca 8 am momentan, din care 2 sunt mai de lux, iar restul de la Oriflame si Yves rocher.

3.Parfumul din colectia ta pe care il folosesti cel mai des …

Cel mai des folosesc parfumul Sparkle in Paris, de la Oriflame, pe care l-am descoperit in campania trecuta. Aproape zilnic il folosesc, iar motivul pentru care imi place atat de mult este ca seamana foarte bine mirosul cu cel Versace :)) , numai ca nu tine la fel de mult.


4.Primele 3 parfumuri preferate…
                                                  
                                                  Versace - Jeans Couture Woman



Paco Rabanne - Lady Million 


Oriflame - Precious Moments 


5.Un parfum care nu ti-a placut …

Nu mi-a placut deloc un parfum de la Dior, j`adore se numeste. Nu stiu de ce dar mi-a displacut total si mi-a venit si rau de la mirosul prea puternic si prea dulce pentru mine. 



6.Un parfum dulce…

In general nu prea imi plac parfumurile dulci, de unele ma doare si capul la cat e de dulce, dar spre surprinderea mea imi place Lady Million, care este destul de dulce. Cred ca este singurul parfum dulce care imi place.

7.Brandul preferat de parfumuri…

Nu pot sa spun ca am un brand preferat de parfumuri, pentru ca imi place cate unul-doua aproape de la fiecare, asa ca nu am un brand preferat momentan :p

8.Magazinul din care iti cumperi parfumuri cel mai des…

Nu am un magazin preferat, daca vreau sa-mi cumpar un parfum pentru mine nu conteaza magazinul, doar sa aiba parfumul care mi-l doresc.

9.Parfumurile dominante in fiecare anotimp.

Nu pot sa spun ca folosesc parfumurile in functie de anotimp, poate doar Precious Moments, dar asta doar din cauza ca are sclipici. 

10.Cu ce parfum te asociezi ca femeie?

Cu cel Versace 100%, pentru ca ma face mai vesela, mai optimista si asa imi doresc sa fiu intotdeauna. Sper sa il mai gasesc candva pentru ca ma defineste foarte bine. 



Orice doreste poate sa preia acest tag.

Voi ce parfum preferat aveti?

Va pup :* :*

               Criss

vineri, 7 decembrie 2012

Wishlist de Craciun

In ultimul timp nu am avut timp nici sa respir :( si mi-e ciuda ca nu apuc sa mai postez asa des. Mos Nicolae nu a fost asa darnic anul acesta si sper ca Mos Craciun sa isi ia revansa ;)) asa ca va arat ce mi-as dori de Craciun pentru ca se apropie cu pasi repezi.


In primul rand mi-as dori o pereche de botine albastru electric, imi place culoarea asta la maxim si modelul acesta este suuuppppeerbbb.


Cum nu am inca o geanta bej, nu stiu cum am reusit lucrul acesta :P, aceasta ar fi perfecta pentru mine, nici prea mica, nici prea mare.

Si cum niciodata o fata nu are destule haine, as vrea un palton intr-o culoare puternica, am unul galben, dar nu am roz fucsia :)) si acesta mi se pare ideal.

Cosmetice am deocamdata, deci nu am o lista prea mare :P Poate vede mosul si imi aduce si mie ceva.

Voi ce va doriti de Craciun?


Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...