joi, 14 august 2014

Ce incaltaminte alegem in aceasta toamna

Incaltamintea de dama reprezinta una dintre cele mai importante accesorii de moda. De fapt, toate produsele care intra in aceasta categorie au un farmec aparte, utilitatea acestora fiind greu de combatut. Gusturile sunt numeroase si diversificate la fel ca si tipurile de pantofi  gasite in magazine. Datorita utilitatii si nevoii, industria de gen nu a stat deoparte si a scos la lumina modele minunate. Nu mai este prea mult timp si toamna isi va intra in drepturi, iar odata cu schimbarea de sezon, vine si o noua tendinta in moda, in special cea a incaltarilor. La fiecare inceput de sezon ajungem sa ne intrebam: oare ce va fi la moda acum? Incaltarile de anul trecut mai pot fi considerate a fi in trend si in acest sezon? Si in felul acesta se ajunge la aprigi dezbateri in cadrul carora niciodata nu se va gasi o linie directoare pentru a calma spiritele corespunzator, acest fapt fiind unul in definitv bun deoarece industria fashion va prospera in mai multe directii.

Toamna suntem nevoite sa imbinam utilul cu placutul, adica incaltamintea purtata are nevoie de un look atragator, dar in acelasi timp nu putem face rabat de la confort. In acest sezon zilele mohorate si ploioase sunt numeroase, iar nevoia de pantofi care protejeaza complet (caldura, confort si comoditate) devine un imperativ.
Raspunsul la intrebarea ce incaltaminte alegem in aceasta toamna este unul simplu: ghete sneakers, cizme si pantofi. Iata trei tipuri de incaltaminte care se incadreaza perfect in tabloul sezonului autumnal.

O pereche de cizme dama, in special cele inalte pana la jumatatea pulpei, sau pana la glezna au un aspect desavarsit pentru orice tip de corp. Desi greutatea sau inaltimea sunt definitorii pentru o femeie, un model optim de cizme intotdeauna se va gasi disponibil. In aceasta toamna cizmele de dama in voga sunt cele in culori care respecta sezonul. Adica nuantele „pamantului” dupa cum mai sunt denumite te pot ajuta sa iti definesti garderoba. Privitor la inaltimea cizmelor se accepta orice model cu conditia sa te avantajeze.



Sneakers dama sunt un fel de ghete moderne, interesante si create pentru femeia moderna dornica de afirmare. Combinatia dintre platforma si adidas da nastere unei perechi de incaltaminte dama unica ce te ajuta sa te simti bine si sa arati minunat. In acest sezon nu uita sa incerci modele noi ce au diferite adaosuri de infrumusetare. Curele, sireturi, capse, culori simple sau modele atractive te astepata in magazinele de profil. Asadar, gehetele sneakers de dama se preconizeza a fi vedetele sezonului.



Pantofii de dama intotdeauna vor exista in pantofarul unei femei chiar daca nu este neaparat toamna. Si in acest sezon este nevoie sa te pregatesti cu o pereche sau mai multe de pantofi pentru a fi in tendinte atat in zilele racoroase cat si in cele mai insorite. Pantofi dama cu toc mediu sau mic sunt indicati, iar culorile de la nude la negru sunt de un real folos in orice tinuta.












Voi ce stil de pantofi purtati toamna?






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...