joi, 7 august 2014

Pasiunea femeilor pentru pantofii cu toc

Curiozitati:
Stiati ca : Maria Antoaneta, regina a Frantei, avea 500 de perechi de pantofi si un slujitor angajat doar pentru colectia ei de pantofi? Acesta ordona perechile de pantofi in functie de data, stil si culoare?

-Pantofi Dama Deep Silver-
PANTOFII CENUSARESEI - II VETI VEDEA
IN CURAND INTR-O POSTARE DE TIP OUTFIT
Pasiunea femeilor pentru pantofii cu toc
Gurile rele spun ca Cenusareasa a fost scrisa de un barbat, pentru ca nicio femeie nu si-ar fi putut imagina sa lase in urma un pantof special.
Doamnele si domnisoarele nasc adevarate pasiuni pentru pantofii de dama. Chiar, daca moda e in continua schimbare un singur lucru ramane neschimbat si anume pasiunea pentru pantofii cu toc.
Femeile sunt mai atragatoare in pantofi cu toc, datorita acelor cativa centimetri in plus care reusesc sa subtieze trunchiul si sa creeze senzatia de picioare lungi. In plus, pantofii cu toc activeaza musculatura gambei interioare si exterioare intr-un mod uniform dand picioarelor un aspect mai simetric.

Fie vorba intre noi, pantofii reprezinta o necesitate, ne seduce imaginatia si ne ofera incredere.
Unul din must have-urile anului 2014 in ce priveste categoria incaltaminte dama, pe langa pantofii albastri, sunt pantofii dama stiletto, care in ziua de astazi sunt o necesitate, precum binecunoscuta rochie neagra.
Pantofii de dama clasici, eleganti, versatili si extrem de feminini reusesc sa-ti sublinieze feminitatea, astfel incat nu vei da gres niciodata. E atat de simplu, ii incalti si capeti farmec, eleganta, stil, incredere si sex-appeal.

Se spune ca o femeie nefericita isi cumpara o pereche de pantofi pentru a-si imbunatati starea psihica, iar o femeie fericita isi cumpara doua perechi pentru a-si mentine starea pozitiva. Potrivit unui studiu din Marea Britanie, care a avut la baza chestionarea a 2.000 de femei, patru din zece au recunoscut ca atata timp cat pantofii dama sunt in trend nu mai conteaza cat de inconfortabili sunt.

Pontul meu - daca mergeti la o petrecere, purtati pantofii cei mai sexy, cu tocurile cele mai inalte, insa nu uitati, sa luati in geanta si balerinii vostri comozi, in asa fel veti reusi sa fiti si sexy si sa va simtiti lejer.

Bucuria maxima a femeilor vine in momentul in care avem de ales intre mai multe modele de pantofi de dama si fie ca vrei un pantof comod care sa iti confere senzatia de libertate, fie ca iubesti pantofii eleganti care sa iti intregeasca tinuta, pe mixmoda.ro gasesti diferite modele pentru orice tinuta si pentru orice buzunar.



“Noi, suntem datori sa va promitem un singur lucru, si anume ca va tinem la curent cu super ofertele noastre speciale pe mixmoda.ro la pantofi de dama... si nu numai.


Spor la cumparaturi!







4 comentarii:

  1. Am vazut pe acest site,www.mixmoda.ro si multe modele de haine dama.Spor la shopping!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am observat si eu ca au destul de multe produse si multe dragute.

      Ștergere
  2. ador sa port pantofi, insa daca sunt la o petrecere imi iau si o pereche de incaltari mai comode, asa cum ai precizat si tu! :D

    http://valentinabucur.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate nu prea pot sa rezist mult cu tocuri foarte inalte, insa la inceputul zilei, macar pentru poze, merita :P Te pup :*

      Ștergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...