joi, 21 august 2014

Tu ce preferi ghetele sau bocancii de dama?


               Una dintre experientele cele mai frustrante pe care o femeie o traieste atunci cand vine vorba despre cumparaturi, este incercarea de a gasi perechea de incaltaminte ce tinde spre perfectiune. Exista atat de multe stiluri diferite disponibile, de la balerini la cizme, incat cu greu se poate rezista tentatiei de a cumpara doar o singura pereche. La categoria incaltaminte de iarna rivale si totodata preferatele a milioane de femei raman ghetele si bocancii. Nu exista sezon rece fara sa fim nevoite sa purtam o pereche de bocanci dama. Nici o pereche de ghete dama nu sunt mai prejos, fiecare dintre acestea avand roluri bine stabilite si importante pentru confortul atat de necesar in zilele geroase. Daca cizmele de dama nu iti mai atrag atentia atunci trebuie sa incerci o pereche din cele enumerate mai sus.


                Raspunsul la intrebarea tu ce ai prefera ghetele sau bocancii este destul de greu, ambele sunt frumoase, practice, elegante si necesare. Insa pentru a face o oarecare diferenta nu ar strica sa se ia in considerare accesoriile, o modalitate facila de a personaliza orice pereche de incaltari pentru a se potrivi cu personalitatea si stilul tau. Aceste accesorii vin intr-o gama variata de modele ce implica lanturi, tinte, sireturi, imprimeuri, curele, felul in care arata varful sau inaltimea tocului. Ele sunt o oportunitate fantastica de a adauga viata la o pereche de ghete sau bocanci dama pentru a fi cool si in sezonul rece.

               Pentru a stabili daca preferati ghete dama sau bocanci tineti cont de faptul ca gasiti o multime de tipuri de pantofi bazatii pe diferitele activitati efectuate si desigur dorintele sau preferintele avute in materie de fashion. De la adunari sociale elegante la o aventura de cumparaturi, orice tip de ghete sau bocanci dama ai alege poti fi un avantaj. Fiecare zi sau eveniment in care aveti incaltari nepotrivite ar putea fi o catastrofa pentru starea de bine atat de necesara. Daca sunteti tipul de persoana care beneficiaza de numeroase actiuni in afara, dar nici una dintre ele destul de important pentru a justifica o inclataminte specifica, in sezonul rece ghetele, bocancii sau cizmele de dama pot reprezenta raspunsul potrivit. Aceste tipuri de incaltaminte sunt ideale pentru o plimbare in parc, sau pur si simplu pe strada cand zapada incetineste mersul, cand stam mai mult afara si se cere protectie suplimentara, iar daca mai poseda si o talpa ortopedica, atunci iarna si ale sale capricii sunt binevenite.


               Diferentele intre bocanci si ghete sunt de cele mai multe ori semnificative desi ajung sa aiba si cracteristici comune. Confortul, rezistenta si comoditatea sunt asemanatoare pentru ambele tipuri de incaltaminte. Putem vorbi de diferente in cazul caracteristicilor de sine statatoare, adica forma, plus noile adosuri aduse de tendintele din moda care se schimba in functie de sezon. Daca iarna acesta sunt la putere bocancii cu aplicatii metalice, la anul poate revin cei clasici. Ghetele in curele fac legea in acest sezon cu siguranta, insa anul viitor poate ai nevoie de altele, corespunzatoare trend-urilor.


Voi ce preferati pentru sezonul rece, bocancii sau ghetele?







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...