luni, 2 martie 2015

Cum alegem o camera de supraveghere de exterior?

               Cand nevoia te obliga, ajungi sa inveti si sa te documentezi despre tot felul de lucruri care nu intra in sfera ta de interes si despre care nu te gandeai vreodata ca vei ajunge sa ai cunostinta. Este si cazul meu si al camerelor de supraveghere, de care m-am trezit la un moment dat ca as cam avea nevoie si, si despre care, in mod evident, nu aveam nici cea mai mica cunostinta. Nu as putea afirma ca am devenit experta peste noapte in alegerea celei mai potrivite camere de supraveghere, dar m-am gandit ca as putea de acum sa impartasesc cu voi cateva dintre cele mai importante aspecte care trebuiesc luate in considerare atunci cand alegi un sistem de camere de supraveghere.

           Asadar in primul rand, camera de supraveghere trebuie aleasa in functie de destinatia sa, adica de interior sau de exterior, iar daca vorbim despre cea de-a doua categorie, asa cum este cazul meu, trebuie sa luam in calcul mai multe aspecte legate de rezistenta acesteia la conditiile meteorologice, pentru ca aceasta trebuie sa-si pastreze utilitatea indiferent de sezon sau vremea de afara, sau legate de utilizarea acesteia pe timp de zi sau de noapte, campul de vizualizare sau calitatea imaginii.

Studiind mai multe oferte pe acest segment, am ajuns la concluzia ca nu este nevoie de o investitie financiara foarte mare pentru a-ti procura un astfel de sistem, in schimb deciza achizitionarii acestuia nu iti poate aduce decat beneficii. Camera de supraveghere in sine, prin simpla sa prezenta, poate descuraja un act efractionar, iar pe site-urile de specialitate puteti gasi mai multe modele, precum http://supravegherevideo.com/camere-supraveghere/exterior  la preturi prietenoase pentru modelele mai putin complexe, dar suficient de bine dotate pentru a-ti putea supraveghea proprietatea in mod continuu si mai mult decat atat, datorita caracteristicelor inteligente de care dispun, camerele pot fi accesate de la distanta de pe orice smartphone, tableta sau calculator.


            Daca bugetul va permite alegeti o camera de supraveghere profesioanala si nu uitati sa luati in calcul mai multi factori: senzorul de imagine, calitatea lentilei, modul infrarosu pentru supravegherea pe timpul noptii, precum si carcasa rezistenta la intemperii, necesara pentru camerele de supraveghere de exterior. De asemenea luati in calcul faptul ca o camera de supraveghere este doar o parte a sistemului de supraveghere, astfel incat atunci cand luati decizia de a va instala un astfel de sistem, nu uitati de dvr, necesar pentru receptioanarea si prelucrarea imaginilor, de sursa de alimentare si cablurile aferente. 
Odata ce ati luat decizia de cumparare, orice magazin online care se ocupa cu comercializarea unor astfel de sisteme, va poate ajuta cu toate informatiile necesare achizitionarii celui mai potrivit produs pentru nevoile voastre. Nu ezitati sa certi ajutorul specialistilor. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...